Video: Το Consumer Reports λέει ότι η Jaguar XF δεν είναι η πιο λογική επιλογή αλλά εξαιρετική στην οδήγηση

Σχετικά άρθρα

jaguar xf

H Jaguar έχει βασίσει πολλές ελπίδες στην καθιέρωση της στο κόσμο των πολυτελών αυτοκινήτων στην XF. Αυτή βρίσκεται αντιμέτωπη με την BMW Σειρά-5, τη Mercedes-Benz E-Class, το Audi A6 και το Lexus GS, με τον ανταγωνισμό να είναι αμείλικτος.

To βρετανικό αυτοκίνητο βρίσκεται πέντε χρόνια στην αγορά και έχει ήδη υποστεί ένα facelift που ακολουθεί την εταιρική ταυτότητα πυ εμφανίστηκε στη μεγαλύτερη XJ. To αμερικάνικο Consumer Reports το βρήκε πολύ όμορφο το εσωτερικό του με τους αναγόμενους αεραγωγούς, τον πτυσσόμενο περιστροφικό επιλογέα ταχυτήτων και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ακόμα o πολύ αποδοτικός diesel κινητήρας των 2.2-λίτρων με 163 ίππων που μπορεί να διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Κλείνοντας έκρινε το αυτοκίνητο ως όχι την πιο λογική επιλογή αλλά είναι παραπάνω από εξαιρετικό στην οδήγηση και έχει πολλά θετικά που θα το θεωρούσαν προτεινόμενη επιλογή.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...