Επτά αυτοκίνητα ετοιμάζει η Jaguar έως το 2017

Σχετικά άρθρα

Jaguar F-Type Coupe (3)

Σύμφωνα με το βρετανικό Autocar, η Jaguar ετοιμάζει 6 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, τα οποία θα παρουσιαστούν μέσα στα επόμενα 4 χρόνια, έως το 2017. Το πρώτο είναι η F-Type Coupe η οποία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Θα είναι ελαφρύτερη από την ανοικτή F-Type, με την στρεπτική ακαμψία της να αυξάνεται κατά 33%.

Θα ακολουθήσει το entry-level sedan, το οποίο θα ονομάζεται Q-Type και όχι XS, όπως ήταν μέχρι σήμερα γνωστό. Θα διαθέτει αλουμινένιο σασί και θα τεθεί απέναντι από τα Audi A4, BMW 3-Series και Mercedes C-Class.

Το SUV της Jaguar θα παρουσιαστεί το 2016. Θα ονομαστεί Q-Type και θα κατασκευαστεί πάνω στην PLA αλουμινένια πλατφόρμα. Θα είναι διαθέσιμο σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις και θα τεθεί απέναντι από τα BMW X3 και Audi Q5.

Οι νέες XK και XJ θα βγούνε στην αγορά μέσα στο 2016, ενώ η νέα XF θα κυκλοφορήσει έναν χρόνο αργότερα. Τέλος προς τα τέλη της δεκαετίας, η Jaguar θα παρουσιάσει ένα νέο μπροστοκίνητο μοντέλο.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...