Video: Η Porsche μας εξηγεί την ενεργή αεροδυναμική της 911 Turbo

Σχετικά άρθρα

911 turbo aero

Η νέα 911 Turbo εξοπλίζεται με ενεργή αεροδυναμική και η Porsche μόλις κυκλοφόρησε ένα video στο οποίο μας εξηγεί τα πάντα γι’αυτή. Η 911 Turbo για πρώτη φορά εξοπλίζεται με ενεργή αεροδυναμική PAA (Porsche active aerodynamics).

Διαθέτει μπροστά ενεργό splitter τρίων σταδίων και ενεργή πίσω αεροτομή, οι οποίες αυξομειώνουν το ύψος τους, προσφέροντας είτε μεγαλύτερη είτε μικρότερη κάθετη πίεση. Με το σύστημα αυτό, ο χρόνος στο Nürburgring βελτιώνεται κατά 2 δευτερόλεπτα, ο οποίος είναι αρκετά κάτω από το 7:30.

Συνολικά, η Porsche 911 Turbo μπορεί να παράγει 150 κιλά κάθετης αεροδυναμικής πίεσης όταν κινείται με 318 χλμ/ώρα. Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη νέα 911 Turbo και Turbo S μπορείς να διαβάσεις εδώ.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...