Η Scion παρουσίασε σε αντιπροσώπους της το FR-S Convertible και ένα μικρό crossover

Σχετικά άρθρα

copy_0_toyota-ft-86-open-concept-6

Η Toyota κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στους αντιπροσώπους της Scion, παρουσίασε την ανοικτή έκδοση του FR-S καθώς και ένα νέο μικρό crossover αυτοκίνητο, σε μια προσπάθεια της να διευρύνει τη γκάμα των μοντέλων της Scion.

Οι αντιπρόσωποι δήλωσαν πως τα οχήματα ήταν concepts, αλλά θεωρούν σίγουρο πως και τα δύο θα περάσουν κάποια στιγμή στη παραγωγή. Η ανοικτή έκδοση του FR-S (όπως πωλείται το GT-86 στην Αμερική) όπως τελικά φαίνεται θα περάσει στη παραγωγή, αφού και σε πρόσφατες δηλώσεις του Tatsuya Tada, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την εξέλιξη του GT-86, η Toyota δεν έχει βάλει ταφόπλακα πάνω από τη συγκεκριμένη έκδοση.

Σε ότι αφορά το μικρό crossover. Πρόκειται για ένα μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το Toyota RAV4 και θα τεθεί απέναντι από το μοντέλο παραγωγής του Honda Urban SUV Concept.

Toyota FT-86 Open Concept

[Πηγή: Autonews]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι οδηγοί αυτών των αυτοκινήτων παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα

Τα αποτελέσματα της φετινής έρευνας του Insurify αποκάλυψαν τα 10 αυτοκίνητα στις Η.Π.Α που οι οδηγοί τους παίρνουν συχνότερα κλήση για υπερβολική ταχύτητα. Σύμφωνα με...

Ένα διαολεμένο Scion FR-S βγάζει 1.210 άλογα χάρη στον 2JZ

Το Toyota GT86/Scion FR-S/Subaru BRZ έχει φυσικά βελτιωθεί από τους μηχανικούς, αλλά όχι ίσως στον βαθμό που θα περιμέναμε. Βέβαια, αν κάποιος το θέλει...