Video: Ένα Audi R18 χάνει το πίσω του τροχό και συνεχίζει ακάθεκτο για ένα γύρο

Σχετικά άρθρα

Audi R18 E-tron wheel accident at 2013 Interlagos 6h

Στο προχθεσινό αγώνα στη πίστα του Interlagos στη Βραζιλία για το πρωταθλήματος αντοχής της FIA (World Endurance Championship-WEC), ένα Audi R18 e-tron καθώς εξερχόταν από τα pits του βγήκε ο τροχός και μετά από αναπήδηση προσγειώθηκε και σφηνώθηκε ανάμεσα στο κάλυμμα του κινητήρα και την πίσω αεροτομή του αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Πίσω από το τιμόνι καθόταν το οδηγός της Audi, Loic Duval, ο οποίος αναγκάστηκε να κάνει ένα ολόκληρο γύρο με το “τρίκυκλο” R18 να μην ακουμπάει πολύ στο έδαφος εξαιτίας της πολύ σκληρής του ανάρτησης.

Το συμβάν δεν άλλαξε καθόλου τη κατάταξη του 6ώρου αγώνα, με νικητές να αναδεικνύονται οι Marcel Fassler, Andre Lotterer και Benoit Treluyer, ενώ οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Allan McNish, Tom Kristensen και Loic Duval ήρθαν δεύτεροι, τρεις γύρους πίσω από τους πρώτους.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...