Whitmarsh: H McLaren μάλλον θα κατασκευάσει το επόμενο Honda NSX

Σχετικά άρθρα

Team Principal Martin Whitmarsh on the pit wall

Όσοι επέλεξαν να δούμε σήμερα από το ΒΒC τις κατατακτήριες δοκιμές του αγώνα της Monza ίσως άκουσαν τον Martin Whitmarsh Διευθύνων Σύμβουλος του McLaren Group και Πρόεδρος της McLaren Racing,να αφήνει να εννοηθεί πως η McLaren θα κατασκευάσει το επόμενο Honda NSX, ως μέρος της νέας συμφωνίας που ανακοίνωσε η McLaren με τον Ιαπωνικό κατασκευαστή, ο οποίος θα τροφοδοτεί με κινητήρες τα μονοθέσια της από το 2015 και μετά.

Ο Whitmarsh και σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφέρει πως οι σχέσεις των δύο εταιρειών θα είναι στενότερες και δε θα περιοριστεί μόνο στους κινητήρες για τη Formula 1, η οποία θα έχει βάθος 10ετίας.

Παλαιότερα είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως η συνεργασία McLaren-Honda μπορεί να επεκταθεί και σε ένα μοντέλο απέναντι από την Porsche 911, με την McLaren να απορρίπτει τις όποιες φήμες πως η P13 θα φορέσει κινητήρα της Honda.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...