Spy Photos: Seat Leon Cupra 2014 στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Seat Leon Cupra 2014 Spy Photos (5)

Η Seat ξεκίνησε τις δοκιμές εξέλιξης του Leon Cupra και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το Nürburgring, ώστε να εξελίξει τη νέα καυτή, γρήγορη έκδοση του Leon.

Το αυτοκίνητο φορά το bodykit παραγωγής αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, αεροτομή, νέο πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη και διπλές τραπεζοειδής απολήξεις εξατμίσεων.

Θα είναι διαθέσιμο σε 5-πορτη, 3-πορτη αλλά και wagon έκδοση και μηχανικά θα φορά τον 2,0-λιτρο TSI κινητήρα του VW Group ο οποίος θα αποδίδει κοντά στα 270 άλογα. Η κίνηση θα μεταφέρεται στον μπροστά άξονα μέσω ενός ηλεκτρονικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης, του ίδιου που συναντάμε στην Performance Pack έκδοση του νέου VW Golf GTI. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG.

Το Leon Cupra θα βγει στην αγορά στις αρχές του 2014, πιθανότατα στην έκθεση της Γενεύης και σχεδιαστικά, εκτός από το επιθετικό bodykit θα διαθέτει μαύρους καθρέπτες, ζάντες 19″ με ελαστικά 235/35, μεγάλα φρένα και στο εσωτερικό θα συναντάμε σπορ πινελιές. Οι φήμες θέλουν την Seat να βγάζει στην αγορά και την Cupra R έκδοση η οποία θα αποδίδει 300 άλογα.

Ο Fermin Soneira Santos, επικεφαλής εξέλιξης της Seat, αναφορικά με την σχεδίαση του νέου Cupra δήλωσε:

Θα δείχνει διαφορετικό σε σχέση με το απλό Leon αλλά όχι υπερβολικό. Θα πρέπει να είναι ένα αυτοκίνητο για το οποίο οι ιδιοκτήτες θα είναι υπερήφανοι αλλά και με το οποίο, θα μπορούν να πάνε μια βόλτα την πεθερά τους.

Αναφερόμενος στα οδηγικά του χαρακτηριστικά δήλωσε ο Santos:

Μπορεί να μην είμαι πλήρως αντικειμενικός, αλλά υπόσχομαι ότι αυτό το αυτοκίνητο θα ενδείκνυται εξίσου τόσο για μια χαλαρή βόλτα το Σαββατοκύριακο όσο και για την πίστα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...