Η Caterham στοχεύει σε συνεργασίες για τα μελλοντικά της μοντέλα

Σχετικά άρθρα

Caterham AeroSeven Concept (1)

Η Caterham πρόσφατα αποκάλυψε τα σχέδια της να προσφέρει στο μέλλον εκτός από τα οχήματα που παραδοσιακά πρόσφερε μικρά αυτοκίνητα πόλης, μέχρι και crossovers. Ένα νέο δημοσίευμα δείχνει πως το μέλλον αυτών των αυτοκινήτων, θα βασιστεί σε συνεργασίες που θα κάνει η Caterham με άλλους κατασκευαστές.

Σε μία συνέντευξη που παρέθεσε στο Autocar ο CEO της φίρμας, Tony Fernandes, είπε:

Με μία κοινοπραξία, θα μπορούσαμε, κατά κάποιον τρόπο, να νοικιάζουμε τεχνολογία άλλων εταιριών χρησιμοποιώντας δικές τους πλατφόρμες και εργοστάσια που έχουν ήδη χτιστεί.

Συνέχισε λέγοντας πως η Caterham θα γλίτωνε εκατοντάδες εκατομμυρίων σε έξοδα εξοπλισμού και τονίζοντας την σημασία που θα είχε αυτό στην τιμή του εκάστοτε μοντέλου.

Έκλεισε δε, λέγοντας πως παρότι θα είναι βασισμένα σε προϊόν άλλης εταιρίας, τα νέα μοντέλα θα έχουν ξεκάθαρη ταυτότητα και θα διατηρήσουν τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της Caterham που δεν είναι άλλα από «ελαφριά και διασκεδαστικά».

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Caterham Project V με 272 άλογα

Η Caterham παρουσίασε σήμερα το Project V, ένα σπορ ηλεκτρικό μοντέλο που παίρνει κίνηση από έναν ηλεκτροκινητήρα που παράγει 272 άλογα και συνδυάζεται με...

Νέο teaser για το αμιγώς ηλεκτρικό Caterham

Πριν περίπου ένα μήνα, η Caterham παρουσίασε το EV Seven με το οποίο η βρετανική εταιρία προσπαθεί να αξιολογήσει το σχέδιο ανάπτυξης για ένα...