Η Volkswagen θα κατασκευάζει το Golf 7 στη Βραζιλία από το 2015

Σχετικά άρθρα

Volkswagen VW Golf Plant Factory (8)

H Volkswagen ανακοίνωσε πως θα επενδύσει 173 εκατ. ευρώ για να χτίσει ένα νέο εργοστάσιο στη πολιτεία Parana της Βραζιλίας, ώστε από το 2015 να μπορεί να κατασκευάζει εκεί την 7η γενιά του Golf.

Το νέο εργοστάσιο θα συμβάλει στην αύξηση κατά 20% της παραγωγικής ικανότητας της Volkswagen στη Βραζιλία, με την Γερμανική εταιρία να είναι σε θέση να κατασκευάζει 1.000 αυτοκίνητα ημερησίως. Συνολικά η VW θα επενδύσει περισσότερα από 3 δις ευρώ στη Βραζιλία τη περίοδο 2012-2016.

Η Volkswagen είναι η έκτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα κατασκευάζει αυτοκίνητα στη Βραζιλία μετά τις Audi, BMW, FiatLand Rover και Mercedes-Benz. H αγορά της Βραζιλίας είναι η τέταρτη μεγαλύτερη αγορά του κόσμου πίσω από τις αγορές της Κίνας, των Η.Π.Α και της Ιαπωνίας, αφού το 2012 πουλήθηκαν σε αυτή 3,8 εκατ. νέα αυτοκίνητα.

[Πηγή: Reuters]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...