Ο Ben Collins αποκάλυψε λεπτομέρειες από την εμπειρία του ως Stig στο Top Gear

Σχετικά άρθρα

Ben Collins

Κατά τη διάρκεια ενός “Ask Me Anything” event του Reddit, ο πρώην Stig του Top Gear, Ben Collins, μίλησε μεταξύ άλλων και για την εμπειρία του στη δημοφιλή εκπομπή του BBC.

Ο Collins αποκάλυψε πως οι σχέσεις του με την εκπομπή μετά την αποχώρηση του, ιδίως με τον τρόπο που αυτή έγινε, είναι «ψυχρές, αλλά ζεστές –δεν βράζουν, περισσότερο ζεστές με ένα κομμάτι lime και λίγη μέντα», ότι και αν σημαίνει αυτό. Πρόσθεσε επίσης πως είδε αρκετούς από τους πρώην συνεργάτες του όταν δούλευε σαν κασκαντέρ στο Skyfall αλλά δεν έχει βρεθεί με τον Clarkson από τότε που ο ίδιος ο Collins αποκάλυψε πως είναι ο Stig.

Επί αυτού του θέματος, ο Collins είπε πως «το BBC είχε δώσει ήδη το όνομά μου στους Radio Times και τα tabloids δημοσίευσαν διάφορες ιστορίες, έτσι παραιτήθηκα. Ήθελα να αγωνιστώ ως οδηγός όπως και να ‘χει οπότε ήταν μία νέα ζωή».

Όταν ρωτήθηκε για την καλύτερη εμπειρία του ως Stig, ο Collins απάντησε πως ήταν τα μαθήματα που έκανε στον Billy Baxter για να οδηγήσει στην πίστα του Top Gear. Παρότι τυφλός, ο Baxter έκανε τον γύρο 100% μόνος του με τον Collins θα φωνάζει επίθετα και οδηγίες όσο πιο γρήγορα μπορούσε. «Θα μπορούσα να τον είχα φιλήσει αν δεν ίδρωνε τόσο πολύ από την προσπάθεια. Ο Billy ήταν επικός!»

Κλείνοντας, ο Ben Collins αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφοροι Stigs και πως είχε μόνο 25λεπτα «ραντεβού στα τυφλά» με τα supercars γιατί τα ελαστικά άντεχαν μόνο 5-6 γύρους.

[Πηγή: Reddit]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο gov.gr το ΚΤΕΟ και οι πόντοι ποινής

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται ηλεκτρονικά και άμεσα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τους πόντους που έχουν λάβει στο Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς...

Το ΚΤΕΟ και το Point System στη ψηφιακή εποχή. Όλα τα σχετικά έγγραφα των οχημάτων στο auto.gov.gr

Σειρά νέων ψηφιακών υπηρεσιών θέτει σε λειτουργία το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπως περιγράφεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπεγράφη από τον Υπουργό...