Video: Η νέα διαφήμιση της Mercedes-Benz S500 Intelligent Drive με τον Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz TV- Mercedes-Benz Intelligent Drive Spot "Know-how" with Michael Schumacher

Το περασμένο Απρίλιο η Mercedes-Benz μαζί με τον Michael Schumacher ανακοίνωσαν από κοινού σήμερα μια μακροπρόθεσμη εταιρική σχέση που θα εκτείνεται πολύ πέρα ​​του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της Formula 1. Ο Schumacher εκτός από τα θέματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα ασχολείται με θέματα που αφορούν το μέλλον, ιδίως στη περαιτέρω ανάπτυξη των συστημάτων ασφαλείας και άνεσης της Mercedes-Benz “Intelligent Drive”, ως πρεσβευτής.

Σήμερα βλέπουμε ένα νέο διαφημιστικό σποτάκι με τον Γερμανό πολυπρωταθλητή να μας παρουσιάζει την αυτόνομη Mercedes-Benz S500 Intelligent Drive. Η S-Class που οδηγεί μόνη της διαθέτει το Intelligent Drive σύστημα το οποίο βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμών και μπορεί να οδηγεί μόνο του την S-Class τόσο σε αστικό, όσο σε εθνικό και επαρχιακό επίπεδο.

Πάνω στην S-Class είναι τοποθετημένοι αρκετοί αισθητήρες, ραντάρ, κάμερες και συστήματα ασφαλείας, με την Mercedes-Benz να ολοκληρώνει με επιτυχία 100 χλμ δοκιμών, με την S-Class να κυκλοφορεί εντελώς αυτόνομα, αφού ο οδηγός βρισκόταν εκεί καθαρά για “διακοσμητικούς” λόγους.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο επικεφαλής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της Mercedes-Benz, Thomas Weber, είχε πει πως το αυτόνομο-αυτοοδηγούμενο όχημα που θα κυκλοφορήσει πριν το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς της S-Class που θα παρουσιαστεί περίπου το 2021. Το adaptive cruise control της νέας S-Class “ανοίγει” τη πόρτα για την αυτόνομη τεχνολογία , καθώς το σύστημα αυτό ρυθμίζει μόνο του την απόσταση του αυτοκινήτου από το μπροστινό καθώς επίσης μπορεί να στρίψει το αυτοκίνητο όταν παρεκκλίνει από τη πορεία του, χωρίς ο οδηγός να ακουμπήσει το τιμόνι. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις σε αυτό το PDF.

http://www.youtube.com/watch?v=3GuoStvCjh4

[Πηγή: Mercedes-Benz]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...