Η Audi θα παρουσιάσει τελικά την upscale εκδοχή του up!

Σχετικά άρθρα

Audi A2 Rendering

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα, η Audi θέλει να πουλάει 2,4 εκατομμύρια οχήματα ετησίως μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Πώς θα πετύχει αυτόν τον φιλόδοξο στόχο αναρωτιέστε; Επεκτείνοντας την παραγωγική δυνατότητα των εργοστασίων της και παρουσιάζοντας διάφορα νέα μοντέλα. Το μπαράζ αυτό, θα ξεκινήσει το 2015-2016 οπότε η Audi θα παρουσιάσει το Q6, το Q8 και μία νέα, upscale έκδοση του Volkswagen up!.

Ήδη ξέρουμε για το Q6 και το Q8 αλλά το “Audi up!” παραμένει ένα μυστήριο. Προηγούμενα δημοσιεύματα, έλεγαν πως πρόκειται για ένα νέο ηλεκτρικό όχημα που θα κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα με 114 άλογα και 270Nm ροπής που θα τροφοδοτείται από μπαταρία των 18,7kWh. Αυτός ο συνδυασμός θα επιτρέπει στο μοντέλο να έχει αυτονομία της τάξης των 200km. Ακόμα ωστόσο τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Όλα αυτά τα μοντέλα, αποτελούν ένα είδος επένδυσης για την Audi που θα δει τα περιθώρια κέρδους της να μειώνονται σημαντικά τα επόμενα δύο χρόνια αλλά σύμφωνα με τον Rupert Stadler, «σταδιακά θα δρέπουμε τους καρπούς από το 2016 και έπειτα».

[Πηγή: Manager Magazin]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...