Η Ford κατοχυρώνει το όνομα “Mach 1”. Ετοιμάζεται ειδική έκδοση για τη Mustang;

Σχετικά άρθρα

mustang-mach-1-badge

Η Ford κατέθεσε αίτηση στο Patent and Trademark Office των Η.Π.Α. για το όνομα “Mach 1”, γεγονός που υποδηλώνει πως κάτι ετοιμάζεται για την νέα Mustang.

Σύμφωνα με την αίτηση που κατατέθηκε, η Ford θέλει να χρησιμοποιήσει το όνομα σε “μηχανοκίνητα οχήματα και πιο ειδικά, αυτοκίνητα και τους κινητήρες τους”. Να θυμίσουμε πως η Ford χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό “Mach 1” για πρώτη φορά σε μία ειδική έκδοση της Mustang του 1969 αλλά μετά από αυτό, μπήκε στο συρτάρι για να ξαναβγεί το 2003 για μία ακόμα ειδική έκδοση Mustang που είχε retro στοιχεία και έναν ατμοσφαιρικό V8 των 4,6 λίτρων.

Από την μία, το “Mach 1” μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορα εξαρτήματα, από λασπωτήρες μέχρι πλαίσια πινακίδων αλλά με δεδομένη την ιστορία της χρήσης του χαρακτηρισμού, νομίζω πως είναι μέσα στα πλαίσια της λογικής να περιμένουμε κάτι περισσότερο από αυτά… ίσως κάποια ακόμα ειδική έκδοση!

[Πηγή: U.S. Patent and Trademark Office]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...