Spy Video: BMW X4 στο Ring

Σχετικά άρθρα

bmw x4

H BMW έχει πάει για μια ακόμη φορά μουλάρια της X4 στο Nürburgring ώστε να συλλέξει δεδομένα, προτού το αυτοκίνητο παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο του 2014.

Η έκδοση παραγωγής του X4 Concept θα κατασκευάζεται από τις αρχές του 2014 στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg στη Νότια Καρολίνα, στο ίδιο που κατασκευάζει τα X3, X5 και X6. Θα τεθεί αντιμέτωπη από τα Porsche Cajun και Range Rover Evoque με την BMW να πιστεύει ότι θα τη βοηθήσει ώστε να διευρυνθεί το πελατειακό της κοινό, μιας και θεωρεί ότι θα προσελκύσει νέο κοινό, όπως συνέβη και όταν είχαν παρουσιάσει για πρώτη φορά την X6.

Θα κατασκευαστεί πάνω στο σασί της Χ3 και θα κοστίζει λιγότερο από την X5. Μηχανικά θα είναι διαθέσιμη με μια γκάμα έξι τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, παρόμοιων με αυτούς της X3, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω 3 κιβωτίων (6τάχυτο μηχανικό, 7τάχυτο αυτόματο διπλού συμπλέκτη αλλά και με το νέο 8-τάχυτο Steptronic). Ανάμεσα σε αυτούς θα συναντάμε τον 2,0-λιτρο turbo απόδοσης 240 ίππων με 352 Nm ροπής, τον 3,0-λιτρο turbo απόδοσης 300 ίππων με 406 Nm ροπής και τον 2,0-λιτρο turbodiesel απόδοσης 184 ίππων με 380 Nm ροπής.

Ωστόσο δεν θα υπάρξει M έκδοση της, μιας και η BMW θεωρεί πως θα κλέψει πωλήσεις από την X6 M.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...