Mateschitz: Ο Alonso είναι σαν τον Muhammad Ali

Σχετικά άρθρα

Dietrich-mateschitz

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull σύγκρινε τον Fernando Alonso με τον θρυλικό μποξέρ, όσο αναφορά τις δηλώσεις τους. Σύμφωνα με τον αυστριακό επιχειρηματία ο Alonso είναι μετρ στον ψυχολογικό πόλεμο.

Σαν τον Muhammad Ali, οι δηλώσεις του Alonso είναι στοχευμένες. Είναι ο χειρότερος όλων στον ψυχολογικό πόλεμο.

Το δεξί χέρι του Dietrich Mateschitz, ο Helmut Marko, το πήγε ακόμα πιο μακριά το θέμα κατηγορώντας τον Alonso για πολιτικές δηλώσεις, που αποσκοπούν στο γιουχάρισμα του Sebastian Vettel και στην ελλιπή φήμη του.

Άνθρωποι σαν τον Alonso λένε ότι ο Sebastian δεν είναι ο καλύτερος οδηγός, αλλά έχει μόνο το καλύτερο μονοθέσιο.

Sebastian+Vettel+Dietrich+Mateschitz+F1+Testing+cbmZoY5pJdxl

Όταν o Marko ρωτήθηκε αν ο Vettel θα αλλάξει ποτέ ομάδα, απάντησε:

Θα αλλάξει ομάδα μόνο όταν δεν θα του δίνουμε ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Γιατί να πάει στην Ferrari ή στην Mercedes τώρα, ειδικά όταν θα έχει τον Alonso και τον Hamilton δίπλα του. Δεν βλέπω άλλη εναλλακτική, εκτός από εμάς.

Ο Ayrton Senna κέρδισε όλα του τα πρωταθλήματα με την McLaren, δεν οδήγησε ποτέ για την Ferrari, αλλά δεν είχε ποτέ πρόβλημα η φήμη του. Ίσως να είναι πιο ωραίο να κερδίζεις με Ferrari, αλλά δεν είναι εύκολο για την ώρα.

Sebastian Vettel India GP 2013

Από ότι φαίνεται το όλο θέμα της φήμης του Sebastian Vettel, έχει πειράξει την Red Bull περισσότερο από όσο παραδεχόντουσαν μέχρι πρόσφατα. Ο Sebastian Vettel προσπαθεί πλέον να κάνει γροθιά το χέρι του, αντί να υψώνει το δάχτυλο, στις τελευταίες νίκες του. Η Red Bull διοργανώνει διαγωνισμούς για να γνωρίσουν οι φίλαθλοι από κοντά τον γερμανό. Μετά την νίκη του στην Ινδία, ο Γερμανός απεύθυνε με βίντεο του στο Υoutube, ευχαριστήριο μήνυμα στους υποστηρικτές του για πρώτη φορά μετά τα 4 πρωταθλήματα του. Γενικότερα το τμήμα της Red Bull που είναι υπεύθυνο για το PR του πρωταθλητή κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει την φήμη τουVettel.

Τώρα αν κρυφά μηνύματα, σε συνεντεύξεις Alonso και Hamilton, σε κάνουν να γιουχάρεις τον πρωταθλητή… ; Εγώ προσωπικά, δεν το νομίζω. Μάλιστα, πιστεύω πως είναι άσκοπες δηλώσεις τέτοιου τύπου, που δείχνουν μικροπρέπεια και χαλάνε την εικόνα μιας ομάδας.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...