Video: “Ο δρόμος για τη SEMA” από την Hyundai

Σχετικά άρθρα

Hyundai Road to SEMA

Η Hyundai «παίζει» το παιχνίδι της SEMA ίσως καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο αυτή τη στιγμή και η τελευταία της κίνηση, είναι ένα promo video που μας δίνει μία ιδέα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τους Κορεάτες. Σας έχουμε ετοιμάσει και για τα τέσσερα οχήματα που παρουσιάζονται στο video αλλά ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση.

Πρώτο, το Bisimoto Engineering Genesis Coupe. Τον Bisi Ezerioha τον ξέρουμε και γνωρίζουμε για τι είναι ικανός. Αυτή τη φορά, στόχος του είναι να παρουσιάσει ένα extreme αλλά ταυτόχρονα καθημερινό αυτοκίνητο. Ο πήχης όσον αφορά στην ιπποδύναμη είναι στα 1.000 άλογα τουλάχιστον αλλά το όχημα πρέπει να είναι φιλικό. Αν κάποιος μπορεί να το κάνει, αυτός είναι ο Bisi.

Δεύτερο, το ARK Performance Genesis Coupe. Αυτό είναι λιγότερο ακραίο καθώς ο Lambda V6 κινητήρας έχει υπερκυβιστεί στα 4 λίτρα με αποτέλεσμα να αποδίδει «μόνο» 400 άλογα και 575Nm ροπής. Με το “Legato Concept” όπως είναι εναλλακτικά γνωστό αυτό το Genesis, η ARK θέλει να συνδυάσει το sport με το πολυτελές. Να κάνει ένα αυτοκίνητο που θα γράφει καλούς χρόνους σε κάποιο time attack αλλά θα το κάνει χωρίς να αναγκάζει τον οδηγό να ιδρώσει, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Τρίτο και τελευταίο Genesis Coupe, είναι αυτό του John Pangilinan. Εδώ οι βελτιώσεις δεν έχουν την έκταση που έχουν στα προηγούμενα δύο. Είναι ένα πολύ όμορφο street car που θα γυρνάει κεφάλια. Ένα αυτοκίνητο που θα θέλουν όλοι να έχουν.

Επειδή όμως η Hyundai δεν έχει μόνο το Genesis Coupe, το EGR Group έκανε το Yellowcake Veloster Turbo. O 1600άρης τετρακύλινδρος κάτω από το καπό, αποδίδει 250 άλογα ενώ στο σύνολό του, το αυτοκίνητο έχει «πρηστεί» και αναβαθμιστεί.

H SEMA πλησιάζει μέρα με τη μέρα… μόνο εγώ αδημονώ;

[Πηγή: Hyundai via Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...