Το μέλλον του Hulkenberg εξαρτάται από την Quantum

Σχετικά άρθρα

Nico_Hulkenberg

Στη Lotus περιμένουν εδώ και καιρό την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Quantum (πρώην Infinity Racing). Τα χρήματα που αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ομάδας, από την εξαγορά του 35% αυτής, καθορίζουν και τις κινήσεις ως προς τους οδηγούς. Το σημαντικότερο νέο που αποκαλύφθηκε πρόσφατα, είναι πως η Lotus έχει δώσει διορία μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου για την απόφαση και αν η συμφωνία τελικά οριστικοποιηθεί, ο Nico Hulkenberg θα υπογράψει με την ομάδα του Enstone, αφού προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει και η ίδια η Quantum.

Σε περίπτωση που παρέλθει η διορία, μόνος υποψήφιος είναι ο Pastor Maldonado και η χορηγία του από την PDVSA. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Auto Motor und Sport μάθαμε και το ύψος αυτής, το οποίο φτάνει στο εξαιρετικά υψηλό ποσό των 41 εκατομμυρίων Ευρώ το χρόνο! Χαρακτηριστικό το γεγονός πως η διαφορά μεταξύ τέταρτης και δεύτερης θέσης, που κυνηγάει η Lotus αυτή τη στιγμή, είναι 15 εκατομμύρια Ευρώ.

Σ’ αυτό το κλίμα, οι φωνές υπέρ του Hulkenberg πληθαίνουν, με τον ιδιοκτήτη της Lotus, Gerard Lopez, να δηλώνει:

Με τους Grosjean και Hulkenberg, θα έχουμε το καλύτερο οδηγικό δίδυμο για το μέλλον.

Αλλά και τον Γάλλο 4 φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, Alain Prost, να θεωρεί ανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Γερμανό:

Θα θέλαμε να τον δούμε να έχει 5 προσφορές στο τραπέζι και να επιλέξει ο ίδιος την καλύτερη. 30 χρόνια πριν, έναν οδηγό σαν το Hulkenberg θα τον είχε κυριολεκτικά αρπάξει μια από τις μεγάλες ομάδες.

Οι επιλογές του ταλαντούχου Hulkenberg είναι περιορισμένες, ο ίδιος όμως έχει βαλθεί με τις εμφανίσεις του να αποδείξει σε όλους, πως δικαιούται μια ευκαιρία σε καλό μονοθέσιο και σίγουρα πρώτος στόχος του στο σημερινό grand prix, δεν θα είναι άλλος από το να τερματίσει μπροστά από τις 2 Lotus.

[Πηγή: Auto Motor und Sport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...