Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας της έκδοσης παραγωγής του Honda Urban

Σχετικά άρθρα

Honda Urban SUV Paten Images (2)

Η Honda τον περασμένο Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit παρουσίασε το Urban SUV Concept, το πρωτότυπο crossover που μας δείχνει το πως θα μοιάζει η έκδοση παραγωγής η οποία θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2013.

Τώρα διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας του αυτοκινήτου το οποίο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο στα τέλη του μηνός, και όπως βλέπουμε έχει χάσει μέρος των εντυπωσιακών στοιχείων του πρωτότυπου.

Honda Urban SUV Patent Images (1)

Το αυτοκίνητο θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Peugeot 2008, Nissan Juke, Opel Mokka, Fiat 500X και Chevrolet Trax, με τους Ιάπωνες να πιστεύουν ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να πουλά 400.000 μονάδες ετησίως, την ώρα που οι τωρινές εκδόσεις του Jazz σε όλο τον κόσμο πωλούν 800.000 μονάδες ετησίως.

Honda Urban SUV Patent Images (2)

Μηχανικά θα φορά τους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου που θα φορά το νέο Jazz και θα είναι διαθέσιμο και με σύστημα τετρακίνησης. Το μικρό SUV θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο της Honda στη Β. Αμερική, κοντά στην πόλη Celaya, Μεξικό μαζί με το Fit (Jazz).

Honda Urban SUV Patent Images (4)

[Πηγή: jokeforblog]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...