Alonso: Ο Hulkenberg είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στην F1

Σχετικά άρθρα

Hulkenberg-Alonso

Στη φετινή σεζόν, δύο από τις μεγαλύτερες θετικές εκπλήξεις ήταν οι Romain Grosjean και Nico Hulkenberg, ειδικότερα στο δεύτερο μισό, που μας έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους. Ο Huklenberg μάλιστα έχει καταφέρει να παλέψει με οδηγούς σαν τον Fernando Alonso, όπως είδαμε στο Austin, παίζοντας σκληρή αλλά δίκαιη άμυνα απέναντι στον Ισπανό, αλλά τον πίεσε πολύ στους τελευταίους γύρους, με στόχο να πάρει την 5η θέση, σ’ έναν αγώνα που είχε ξεκινήσει από την 4η θέση, μπροστά από τους Hamilton και Alonso!

Ο οδηγός τής Ferrari αναγνωρίζει τις ικανότητες του Γερμανού, μιλώντας μάλιστα με πολύ καλά λόγια, καθώς υποστηρίζει ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο άθλημα.

Για ‘μένα, ο Nico είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς στο grid. Το είπα πριν από 3 χρόνια, και τώρα το βλέπουν όλοι. Κάνει πολύ καλή δουλειά, κάτι που δεν είναι έκπληξη. Έκανε τρομερή δουλειά και το 2010 στη Williams. Το να πάρει την pole position στη Βραζιλία, σε δύσκολες συνθήκες, ήταν ένα σημάδι του ταλέντου του. Ας ελπίσουμε ότι θα τον δούμε σ’ ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο στο μέλλον.

Ο οδηγός τής Sauber είναι ένας απ’ αυτούς που ψάχνουν ομάδα για το 2014. Η συμφωνία με τη Lotus ήταν δεδομένη, αν κι έχουν κυκλοφορήσει φήμες που τον θέλουν στη Force India. Η συμφωνία τής Lotus με την Quantum ακόμα δεν έχει φέρει χρήματα στη βρετανική ομάδα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει, κάτι που πιστεύει και ο Γερμανός. Ο άλλος υποψήφιος για τη Lotus είναι ο Pastor Maldonado μόνο και μόνο για τα €40.000.000 που θα βάλει η PDVSA στα ταμεία τής Lotus για το 2014, αν φυσικά υπογράψει ο Βενεζουελάνος. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να μάθουμε ποιος από τους δύο θα είναι, με την ομάδα του Enstone να έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμά τον Hulkenberg.

[Πηγή: AutoSport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...