Horner: Ήδη έχουμε ένα πλεονέκτημα για το 2014

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of Brazil - Race

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ελπίζουν οι νέοι κανονισμοί να ρίξουν τη Red Bull από την πρώτη θέση, κάτι που καμιά ομάδα δεν κατάφερε να κάνει την 4ετία 2010-2013. Ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, όμως, Christian Horner, έρχεται να τους στεναχωρήσει λίγο, διότι ισχυρίζεται ότι η αυστριακή ομάδα έχει ήδη ένα πλεονέκτημα για τη νέα σεζόν.

Ο Βρετανός εννοεί ότι το πλεονέκτημα αυτό είναι έναντι των Mercedes και Ferrari, και ο λόγος η μάχη που είχαν οι δυο τους για τη δεύτερη θέση, όταν η Red Bull βρισκόταν με άνεση στην κορυφή και είχε εξασφαλίσει το 4ο πρωτάθλημα κατασκευαστών.

Φυσικά κι έχουμε πιέσει στα όρια, αλλά ο Adrian δεν ήταν ποτέ γνωστός για το ότι ξεκινά νωρίς το μονοθέσιο για τη νέα χρονιά. Αυτό ακριβώς έγινε και με την RB10, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε νωρίς το πρωτάθλημα, κάτι που μας επέτρεψε να εστιάσουμε πλήρως στην RB10, ενώ προφανώς η Ferrari και η Mercedes έπρεπε να μάχονται μεταξύ τους για το ποιος θα τερματίσει δεύτερος.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Mark Thompson/Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr