38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο Sprint στις 7-8 Δεκεμβρίου

Σχετικά άρθρα

38 mayro rodo
.

Tο Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου πλησιάζει και όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 38ου Ράλλυ Μαύρο Ρόδο. Ένας από τους πιο ιστορικούς χωμάτινους αγώνες Ράλλυ στη χώρα μας φέτος θα έχει τη μορφή σπριντ, αφού η ΑΛΑ ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των καιρών και φροντίζει να παρουσιάσει μια οικονομική για τους αγωνιζόμενους μα περιεκτική αγωνιστική εκδήλωση.

Το καλύτερο κομμάτι της γνωστής Ακροπολικής ειδικής «Κινέττα» με μήκος 11,7 χιλιομέτρων θα είναι το θέατρο του αγώνα που θα έχει 3 σκέλη. Από τον τερματισμό της ειδικής μέχρι την επανεκκίνηση της παρεμβάλλεται απλή διαδρομή μήκους 20,60 χιλιομέτρων. Ωρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου ορίζεται η 10.30 πρωινή της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου 2013.

Η Γραμματεία του αγώνα θα εγκατασταθεί στο ξενοδοχείο Siagas που βρίσκεται στο 62ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Αττικής, που ευγενώς φιλοξενεί τον αγώνα. Χώρος Εκκίνησης του αγώνα (ΣΕΧ 0) και Τερματισμού των σκελών θα είναι το Parking του σταθμού του Προαστιακού της Κινέττας. Τον ίδιο χώρο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αγωνιζόμενοι σαν service park. (Προαιρετικά, αφού στα Ράλι Σπρίντ δεν είναι υποχρεωτικό ο ορισμός τέτοιου χώρου).

Οι αναγνωρίσεις επιτρέπονται από το Σάββατο 30/11/2013 έως τις 15.00 του Σαββάτου 7/12/2013. Ο σχεδιασμός αυτός έγινε με βάση τις καιρικές προγνώσεις, για να διατηρηθεί η ήδη καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το οδόστρωμα και να υπάρξει η δυνατότητα ακόμη βελτίωσης της, αφού έχει συμφωνηθεί η επέμβαση χωματουργικών μηχανημάτων. Στόχος της ΑΛΑ είναι να παρουσιάσει μια απόλυτα βατή κι ευχάριστη διαδρομή, την ημέρα του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με πρόγραμμα, ωράριο, δηλώσεις συμμετοχής κλπ μπορεί να βρεις κάποιος στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

[Πηγή: Α.Λ.Α]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

38ο Ράλλυ Μαύρο Ρόδο Sprint: Προθεσμία δήλωσης συμμετοχών

Τα ενδιαφερόμενα πληρώματα, μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 στις 20.00, στέλνοντας την αίτησή τους και το αποδεικτικό κατάθεσης του σχετικού παράβολου στα γραφεία της Α.Λ.Α. FAX 210 6923135 (Παράβολο 200 Ευρώ και 150 Ευρώ για τους συμμετέχοντες στο έπαθλο Νέων-Συμμετοχές χωρίς την κατάθεση παράβολου δεν γίνονται δεκτές)

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με πρόγραμμα, ωράριο, δηλώσεις συμμετοχής κλπ., μπορείτε να πληκτρολογήσετε την ιστοσελίδα της Λέσχης (www.ala-racingclub.gr), ή να τηλεφωνήσετε στο 210 6923180 , FAX 210 6923135.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκινούν και πάλι τα έργα για το Flyover. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής

Ξεκινούν και πάλι τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη, καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε την αίτηση αναστολής των εργασιών που είχαν καταθέσει...

Με πρόσθετες αποζημιώσεις προς τους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο

Με πρόσθετες αποζημιώσεις στους παραχωρησιούχους κινδυνεύει να επιβαρυνθεί το ελληνικό Δημόσιο εξαιτίας των καθυστερήσεων στα έργα, οι οποίες προκαλούνται και από τους αργούς χρόνους...

Τέλη κυκλοφορίας: Αλλάζουν όλα στα πρόστιμα. Big brother για τα ανασφάλιστα οχήματα

Aλλαγές στα πρόστιμα που επιβάλλονται στις περιπτώσεις εκπρόθεσμης πληρωμής των τελών κυκλοφορίας αλλά και έναν αυτόματο μηχανισμό ο οποίος θα εντοπίζει άμεσα όσα οχήματα...