Montezemolo: Αστείο η διαδοχή τού Ecclestone από τον Horner

Σχετικά άρθρα

Luca di Montezemolo

Οι μπελάδες τού Bernie Ecclestone από το σκάνδαλο δωροδοκίας τού Gerhard Gribkowsky ενδέχεται να του δείξουν την πόρτα τής εξόδου από την CVC Capital, συνεπώς και από τη θέση τού αφεντικού τής Formula 1. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για τον αντικαταστάτη τού 83χρονου, ο οποίος έχει δηλώσει πως ο Πρόεδρος της Red Bull Racing, Christian Horner, θα μπορούσε να συνεχίσει το έργο του.

Ο Luca di Montezemolo, Πρόεδρος της Ferrari, σχολιάζει τις δηλώσεις τού Ecclestone, λέγοντας ουσιαστικά ότι αυτό είναι αστείο!

Με το πέρασμα των χρόνων, κάνει όλο και περισσότερα αστεία, και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι συνεχίζει να το κάνει αυτό.

Ο Ιταλός μίλησε και για τη σύγκριση που έκανε ο Ecclestone για τον Sebastian Vettel και Ayrton Senna, που είπε ότι είναι ίσως ο καλύτερος οδηγών όλων των εποχών, λέγοντας:

Ο Ecclestone λέει ό,τι τον βολεύει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Vettel είναι ένας εξαιρετικός οδηγός. Είναι ένας σοβαρός νεαρός άνδρας που κέρδισε πολλά και αξίζει σεβασμό.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...