Αμερικάνος θα βγάλει στην αγορά πέντε Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo με τιμή 1,5 εκατ. δολάρια έκαστο!

Σχετικά άρθρα

mercedes-benz-amg-vision-gran-turismo-7

Η Mercedes-Benz στο Los Angeles στα τέλη του Νοέμβρη παρουσίασε το AMG Vision Gran Turismo, το ειδικό πρωτότυπο που ετοίμασε αποκλειστικά για το Gran Turismo 6, το οποίο δυστυχώς δεν σκοπεύει να το περάσει στη παραγωγή.

Και εκεί που έλεγες πως είναι κρίμα ένα τέτοιο αυτοκίνητο να μην κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ένας Αμερικάνος custom builder θέλει να το βγάλει στην αγορά. Συνολικά 5 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν με τα δύο να προορίζονται για την Ευρωπαϊκή αγορά, τα δύο να πάνε στη Μέση Ανατολή και το ένα να μένει στη χώρα που θα κατασκευαστεί, στις Η.Π.Α.

Θα βασίζεται πάνω στην SLS AMG GT με το καθένα να πωλείται έναντι του ποσού των 1,5 εκατ. δολαρίων (1,1 εκατ. ευρώ). Το σώμα του θα είναι κατασκευασμένο από carbon, θα φορά ζάντες της ADV.1 και όλο το εξωτερικό του θα είναι χρωμιομένο. Το βάρος του θα είναι μικρότερο κατά 91 κιλά σε σχέση με την SLS AMG GT και μηχανικά θα φορά τον V8 6,3-λίτρων κινητήρα της SLS AMG ο οποίος θα παράγει τουλάχιστον 591 άλογα. Η κίνηση θα στέλνεται στον πίσω άξονα μέσω του AMG DCT Speedshift 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου, με την εταιρία να αναφέρει πως ήδη το ένα από τα πέντε αυτοκίνητα έχει βγει ιδιοκτήτη.

Άραγε η Mercedes-Benz θα δώσει το ok ώστε το μοντέλο να περάσει στην αγορά; Σίγουρα θα έχει κατοχυρώσει τον σχεδιασμό του οπότε μένει να δούμε το αν ο Αμερικάνος έχει έρθει σε κάποιου είδους συμφωνία με τους Γερμανούς.

[Πηγή: Jamesedition]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...