Θα πρωταγωνιστήσει αυτή η RWB Porsche στο Fast and Furious 7;

Σχετικά άρθρα

RWB Porsche Fast and Furious

Με τον θάνατο του Paul Walker, το μέλλον του Fast and Furious franchise αποτελεί θέμα συζητήσεων, φημών και υποθέσεων. Τα τελευταία μάλιστα από αυτά, αναφέρουν πως το σενάριο ξαναγράφεται και τα γυρίσματα δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν νωρίτερα από το 2014.

Τροφή για νέα σχόλια, φήμες και υποθέσεις όμως, δίνει ένα σύντομο video που ανέβηκε στο Youtube και δείχνει μία Rauh-Welt Begriff Porsche να μεταφέρεται με γερανό και να τοποθετείται σε μία τοποθεσία που μοιάζει με πλατό. Το video από μόνο του δεν θα έλεγε τίποτε αν δεν ακολουθούσε δημοσίευση στη σελίδα της RWB στο Facebook που ανέφερε «Fast & Furious X RWB. Making video for Fast & Furious».

Το video ανέβηκε 12 Δεκεμβρίου αλλά δεν ξέρουμε πότε είναι τραβηγμένο. Θα πρωταγωνιστήσει λοιπόν η RWB στην ταινία; Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε.

Στις σχετικές ειδήσεις, σύμφωνα με την Dailymail, η Universal φέρεται να έχει ζητήσει από τον 25-χρονο αδερφό του Paul Walker, τον Cody να συμμετέχει σε μερικά από τα γυρίσματα του F&F 7. O Cody είναι κασκαντέρ και αν συναινέσει τότε ίσως συμμετάσχει στα γυρίσματα της ταινίας τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στο 2014, μιας και το σενάριο του ξαναγράφεται.

[Πηγή: Youtube, RWB via Facebook, Dailymail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...