Boullier: Δε φεύγω από τη Lotus

Σχετικά άρθρα

2013 Indian Grand Prix - Saturday

Παρόλο που η Lotus έχει υπογράψει με τον Pastor Maldonado για το 2014, προκειμένου να εξασφαλίσει τη χορηγία τής RDVSA, η οποία θα δώσει στους Βρετανούς περίπου €40.000.000 τη νέα σεζόν, η κατάσταση στο Enstone είναι περίεργη, και λόγω της συμφωνίας με την Quantum Motorsports για την εξαγορά τού 35% τής ομάδας, που ακόμα, όμως, δεν έχει βάλει τα χρήματα στα ταμεία.

Μέσα σ’ όλα αυτά, δημιουργήθηκαν φήμες που ήθελαν τον Πρόεδρο της ομάδας, Eric Boullier, ν’ αποχωρεί. Ο Γάλλος, έχοντας ενημερωθεί για τις φήμες αυτές, σπεύδει να τις διαψεύσει, γράφοντας στον λογαριασμό του στο Twitter:

Αγαπητοί Followers, ποτέ δεν έλαβα κάποια προσφορά και δεν έχω παραιτηθεί από τη Lotus F1. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας.

Η Lotus χρωστούσε χρήματα στον Kimi Raikkonen, όπως και στους εργαζόμενους της στο εργοστάσιο, και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν έχει δώσει τα χρήματα αυτά. Θα το έκανε αν η Quantum έβαζε χρήματα στα ταμεία τους, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

[Πηγή: Eric Boullier Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...