Montezemolo: Ο Fernando αξίζει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Ferrari christmas 2013

Στο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των υπαλλήλων της Ferrari, ο Luca di Montezemolo εξέφρασε την ανάγκη της ομάδας, να χορηγήσει ένα ικανό μονοθέσιο στον Fernando Alonso. Ακόμα ο πρόεδρος της Ferrari αποχαιρέτησε τον Felipe Massa κάνοντάς του μάλιστα δώρο, τον κινητήρα της F2008, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος έγινε πρωταθλητής, για λίγα δευτερόλεπτα.

Τα τελευταία χρόνια, ο Fernando έδωσε ότι μπορούσε και δικαιούται ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, για να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με τους κόκκινους. Αντιλαμβάνομαι κάποιες στιγμές απογοήτευσης, που όλοι έχουμε, αλλά είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει τι αντιπροσωπεύει η Ferrari και για αυτόν τον λόγο, θα είναι ακόμη πιο πρόθυμος να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Ferrari christmas 2013 2

Απαριθμώντας τα καθήκοντα που έχουν οι εργαζόμενοι της Ferrari, απέναντι στον κοινό σκοπό της ομάδας, ο Montezemolo δήλωσε πως βαρέθηκε να βγαίνει δεύτερος, ενώ η Ferrari διαθέτει όλες τις δυνατότητες, την εμπειρία και την διάθεση, να είναι πρώτη. Ευχαριστώντας όλους όσους έχουν εργαστεί για την Scuderia, την χρονιά που πέρασε, ο Ιταλός έστρεψε την προσοχή του στον Massa.

Θα κάνει καλό στον Felipe, το ότι φεύγει από την Ferrari. Θα επιστρέψει με νέα κίνητρα, σαν ποδοσφαιριστής που αλλάζει ομάδες πριν επιστρέψει στην δική του. Οι πόρτες αυτής της εταιρίας είναι πάντα ανοιχτές σε έναν άνθρωπο και έναν οδηγό, της δικής του ποιότητας. Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με της Ferrari και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του τα 8 χρόνια που ήταν μαζί μας.

Η ομιλία του Montezemolo τελείωσε από ένα χειροκρότημα, πολύ μεγάλης διάρκειας, το οποίο αναδύθηκε από τους όρθιους πλέον, καλεσμένους της Ferrari. Όλοι χειροκρότησαν τους δύο οδηγούς της Ιταλικής ομάδας, με τον Massa να δέχεται συγκινημένος το δώρο του και να παρουσιάζει στον Montezemolo το δικό του. Το κατακόκκινο κράνος που φόρεσε στο τελευταίο του GP με την Ιταλική εταιρία.

[Πηγή: Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...