Webber: Ο Hamilton ίσως δεν είναι τόσο καλός όσο οι Alonso και Vettel

Σχετικά άρθρα

GP BRASILE F1/2013

Ο Lewis Hamilton είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους οδηγούς στη Formula 1, παρόλο που το 2013 δεν τα πήγε τόσο καλά, έχοντας αυξομειώσεις στην απόδοσή του. Ο Fernando Alonso έχει δηλώσει ότι ο  Βρετανός είναι ίσως ο ταχύτερος και ο καλύτερος οδηγός στο άθλημα, και ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει πρωτάθλημα χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο, όχι μία, αλλά δύο και τρεις φορές, ενώ πιστεύει ότι είναι καλύτερος και από τον Sebastian Vettel, έχοντας πει ότι ο Γερμανός δεν ίσως να μην μπορεί να κερδίσει χωρίς το καλύτερο μονοθέσιο.

Ο Mark Webber, όμως, έχει διαφορετική άποψη: πιστεύει ότι ο οδηγός τής Mercedes δεν είναι τόσο καλός όσο οι Alonso και Vettel, αν και υποστηρίζει ότι είναι ένας κορυφαίος οδηγός.

Ο Lewis είναι γρήγορος, αλλά ίσως όχι τόσο καλός όσο οι Alonso και Vettel. Την Κυριακή, ο Alonso είναι τρομερός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Αλλά, στον έναν γύρο, δε νομίζω ότι είναι μαζί με τον Seb. Την Κυριακή, τα πράγματα είναι πολύ σφιχτά μεταξύ τους.

[Πηγή: BBC Sport | Photo Copyrights: Studio Colombo/Scuderia Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...