Και η Honda ανακοίνωσε τα μοντέλα που θα φέρει στο Tokyo Auto Salon

Σχετικά άρθρα

Honda Fit Mugen RS 1

Μετά τη Nissan, είναι σειρά της Honda να ανακοινώσει τα μοντέλα που θα παρουσιάσει στο Tokyo Auto Salon στις αρχές του νέου έτους. Το lineup της Ιαπωνικής εταιρίας έχει ποικιλία και σύμφωνα με την «ταυτότητα» του show, επικεντρώνεται σε ειδικές εκδόσεις διάφορων μοντέλων και κάποια αγωνιστικά.

Honda Vezel MugenHonda Vezel Modulo Concept

 

Πρώτο, το Vezel. Η Honda θα παρουσιάσει δύο εκδόσεις για το Vezel. Η μία, αυτή που έχουμε ήδη δει, είναι το Vezel Mugen. Ο βελτιωτής περιποιήθηκε το SUV με τον γνωστό τρόπο. Νέο bodykit, ζάντες ελαφρού κράματος και διακοσμητικά για την καμπίνα. Δίπλα από αυτό θα είναι το Vezel Modulo Concept που σύμφωνα με τη Honda «κυνηγά μία αίσθηση υψηλής ποιότητας και sportiness».

Honda N-WGN Mugen Custom

Honda N-WGN Genuine AccessoriesHonda N-WGN Macaron Color Collection

Έπειτα, στο περίπτερο της Honda θα είναι μία σειρά τριών διαφορετικών N-WGN. Το Mugen N-WGN που όπως καταλαβαίνετε θα διαθέτει πληθώρα εξαρτημάτων του βελτιωτή, το N-WGN Macaron Color Collection (…) και το N-WGN Genuine Accessories.

Honda N-Box & Element Concept

Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί το N-Box + Element Concept που έχει εξελιχθεί ώστε να προσφέρει ευελιξία και ευχαρίστηση σε αστικό περιβάλλον ή ακόμα και έξω από αυτό.

Honda N-One Modulo Concept 1

Σειρά έχει το N-One Modulo Concept για το οποίο αν ξέραμε περισσότερες πληροφορίες θα σας λέγαμε με μεγαλύτερη σιγουριά πως αποτελεί την απάντηση της Honda στο Abarth 500.

Πλησιάζουμε στο τέλος με το Honda Fit/Jazz Mugen RS που φαίνεται πανομοιότυπο με το «απλό» Jazz Mugen αλλά μπορεί να κρύβει πράγματα κάτω από την επιφάνεια.

Και ολοκληρώνουμε με τα υπόλοιπα μοντέλα της Honda (Fit Special Customize, Odyssey σε δύο εκδόσεις), τα αγωνιστικά (όπως την RC213V που κέρδισε και τους τρεις τίτλους στο MotoGP το 2013, το CR-Z GT που κέρδισε την GT300 κατηγορία στην Super GT Series και το SF13 που χάρισε στον Naoki Yamamoto το πρωτάθλημα οδηγών στην Japanese Championship Super Formula) και τις μοτοσυκλέτες.

Η Honda δεν έδωσε πρακτικά καμία πληροφορία για τα μοντέλα της γι’ αυτό και η λιτή παρουσίαση αλλά θα μάθουμε περισσότερα όταν παρουσιαστούν στην έκθεση. Υπομονή και μείνετε συντονισμένοι.

[Πηγή: Honda]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Overview of Honda Exhibition at TOKYO AUTO SALON 2014 with NAPAC

TOKYO, Japan, December 25, 2013 – Honda Motor Co., Ltd. today will exhibit automobile and motorcycle models, which represent a variety of approaches to customization, as well as power products and motorsports racing machines at the TOKYO AUTO SALON 2014 with NAPAC*1, which will be held from Friday, January 10 to Sunday, January 12, 2014, at Makuhari Messe in Chiba Prefecture, Japan.

The automobile exhibition includes the following fun and varied models:
1) VEZEL Modulo*2 Concept, which further pursues a sense of high quality and sportiness of the new VEZEL, which went on sale in Japan on December 20, 2013 as a new vehicle that belongs to a new category of automobiles that fuses together multifaceted values at a high level.
2) MUGEN*3 VEZEL CONCEPT, a VEZEL-based concept model by MUGEN.
3) N-WGN Macaron Color Collection, which presents a “sweet spot” based on the N-WGN, the newest addition to N Series.
4) N-ONE Modulo Concept, for which Honda pays close attention to the details and realizes the ultimate fun of driving.
5) N-BOX + ELEMENT Concept, which was developed in the motif of “trail shoes” which can be used actively in urban areas as well as in casual outdoor activities.
6) Accessorized vehicles including FIT Special Customize, MUGEN FIT RS, MUGEN Odyssey Absolute, and others.

The motorcycle exhibition includes the following models:
1) GOLDWING F6C, which was exhibited at the 43rd Tokyo Motor Show in November this year.
2) CBR1000RR SP, which was exhibited at EICMA 2013 (Milan Show).
3) A customized concept model of the GROM, which was designed through collaboration with the Ninja Turtles*4, characters from a popular American cartoon.
4) Other customized models including the accessorized Little Cub 55th Anniversary Special.

The racing machine exhibition includes the following models:
1) RC213V, with which Honda won triple crown – rider’s, team and constructor championships – in the 2013 MotoGP class, the highest summit of the FIM Road Racing World Championship Grand Prix.
2) CR-Z GT, with which Honda won the driver’s and team championships in the GT300 class of the Super GT Series.
3) SF13, with which Honda won the driver’s championship in the 2013 Japanese Championship Super Formula.
4) Four racing machines which will be used in the N-ONE One-make Race starting in 2014.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί Honda S2000 του 2001 με μόλις 1.525 χλμ.

Το Honda S2000 είναι αναμφισβήτητα ένα διαχρονικό αυτοκίνητο και τα τελευταία χρόνια οι τιμές του έχουν αγγίξει την στρατόσφαιρα, καθώς δεν είναι λίγες οι...

Συνεργασία Nissan και Honda στον τομέα των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Nissan και η Honda ανακοίνωσαν σήμερα πως υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, βάσει του οποίου θα ξεκινήσουν μια μελέτη σκοπιμότητας στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα των...

Honda NSX-R του 1996 πωλείται για 450.000 δολάρια

Η πρώτη γενιά του NSX πάντα προοριζόταν να είναι ένα σπορ αυτοκίνητο παγκόσμιας κλάσης και οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρίας είχαν κάνει κάποιους συμβιβασμούς...
Autoblog.gr