Στην Γενεύη θα παρουσιαστεί η BMW 4-Series GranCoupe χωρίς όμως μεγαλύτερο μεταξόνιο

Σχετικά άρθρα

BMW 4-Series GranCoupe rendering (1)

Τα τελευταία δημοσιεύματα από τον Αγγλικό τύπο, έρχονται να επιβεβαιώσουν κατά το ήμισυ αυτά που ήδη ξέραμε.

Πηγές εντός της BMW, αναφέρουν πως η 4-Series GranCoupe θα παρουσιαστεί επίσημα τον Μάρτιο, στην έκθεση της Γενεύης. Αυτό που όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά διαψεύδεται κιόλας, είναι αυτό που ξέραμε για το επιμηκυμένο μεταξόνιο. Οι ίδιες πηγές, λένε πως η 4-Series GranCoupe θα είναι «μία εμφανισιακά πιο sport αλλά στην ουσία πιο πρακτική τετράθυρη εναλλακτική στην παραδοσιακή 3άρα» και πως θα έχει ακριβώς το ίδιο μεταξόνιο με την 3-Series Sedan και την 4-Series Coupe, δηλαδή 2.810mm.

BMW 4-Series GranCoupe rendering (2)

Ο χώρος για τις πίσω πόρτες δημιουργήθηκε με την μείωση των διαστάσεων των εμπρός ενώ τα B-pillars είναι πλέον πιο στιβαρά για να αυξηθεί η στρεπτική ακαμψία του οχήματος. Η 4-Series GranCoupe θα έχει πόρτες χωρίς πλαίσια, το μήκος και το πλάτος θα είναι πανομοιότυπο με αυτό της 4-Series Coupe ενώ το ύψος θα μειωθεί κατά 7mm. Η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ θα είναι στα επίπεδα της 3-Series και το βάρος, θα είναι κατά 100 κιλά αυξημένο λόγω των ενισχύσεων στο πλαίσιο.

Η 4-Series GranCoupe θα προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες που έχει στην γκάμα της η coupe ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους πίσω τροχούς, με την τετρακίνηση να προσφέρεται σε συγκεκριμένες εκδόσεις. Τέλος, θα είναι περίπου 6.000€ ακριβότερη από την αντίστοιχη 3άρα και οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν λίγο μετά την παρουσίασή της.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...