Έκθεση Detroit: 2015 Ford Mustang Coupe και Convertible

Σχετικά άρθρα

New Ford Mustang Live in Detroit 2014 (1)

Η Ford στην έκθεση του Detroit παρουσίασε επίσημα στο κοινό την ολοκαίνουργια Mustang τόσο σε coupe όσο και σε convertible έκδοση. Η νέα Mustang στην Ευρώπη θα προσφέρεται με τον τετρακύλινδρο Ecoboost 2.3 λίτρων με απόδοση 309 ίππων και 365Nm ροπής και τον 5,0-λιτρο V8 με απόδοση 426 ίππων και 529Nm ροπής.

Στην Ευρώπη δεν θα προσφέρεται ο 3.7 λίτρων V6 που παράγει 305 άλογα και 365Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας θεωρείται ο «βασικός» στις Η.Π.Α. Όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται με 6-τάχυτο κιβώτιο, είτε μηχανικό είτε αυτόματο. Η Ford αντιστάθηκε στην τάση των «εξωτικών» χειροκίνητων 7-τάχυτων ή των αυτόματων 8-τάχυτων ενώ απέρριψε και την προοπτική κιβωτίου διπλού συμπλέκτη.

Θα εξοπλίζεται με την επόμενη γενιά του SYNC AppLink συστήματος, θα προσφέρεται με άκαμπτο άξονα με διαφορικό,θα έχει ηλεκτρονικά που σε βοηθούν να κάνεις burnout και πολλά ακόμη ηλεκτρονικά. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την νέα Mustang, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...