Αμετάβλητη παραμένει η υγεία τού Schumacher

Σχετικά άρθρα

Michael Schumacher

Συνεχίζεται η αναμονή για κάποια ευχάριστα νέα από την κατάσταση της υγείας τού Michael Schumacher, ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Grenoble. Η manager τού Γερμανού έχει πει, πριν από μία εβδομάδα, ότι τα χειρότερα έχουν περάσει, τονίζοντας ότι δεν είναι τόσο άμεσος ο κίνδυνος για τη ζωή του.

Τα τελευταία νέα για τον 45χρονο έρχονται από την Bild, η οποία επισημαίνει ότι η υγεία του δεν έχει αλλάξει. Επιπλέον, η γερμανική εφημερίδα γράφει ότι έγιναν νέες τομογραφίες, σύμφωνα με τις οποίες ο κίνδυνος για τη δημιουργία νέου αιματώματος ή μολύνσεων παραμένει υψηλός, παρόλο που έχουν περάσει 16 ημέρες από το ατύχημά του. Ένας ακόμα ισχυρισμός είναι ότι η νέα επίσημη ενημέρωση θα μπορούσε να γίνει σε μερικές εβδομάδες ή ακόμα και μήνες.

Όπως έχει δηλώσει ειδικός νευροχειρουργός, ο Schumi θα πρέπει να ξεκινήσει να δείχνει “σημάδια αφύπνισης” στις 3 εβδομάδες, διότι, διαφορετικά, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα, όπως λέει. Και αυτός είναι ο φόβος πολλών: πότε θα βγάλουν τον Schumacher από το τεχνητό κώμα, όπως και το ποια θα είναι η κατάστασή του ήταν βγει από το κώμα.

[Πηγή: Bild]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...