Ευχαριστίες τού Button για την στήριξη των οπαδών

Σχετικά άρθρα

John Jenson Button

Ένα ακόμα δυσάρεστο γεγονός για τον κόσμο τής Formula 1 (μαζί με τον σοβαρό τραυματισμό τού Michael Schumacher) ήταν ο θάνατος του John Button, πατέρα τού Jenson Button, σε ηλικία μόλις 70 ετών, ύστερα από καρδιακή προσβολή.

Ο John Button ήταν μια πολύ συμπαθητική και χαμογελαστή φυσιογνωμία, και πολλοί έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Jenson για τον θάνατο του “Papa Smurf”, όπως ήταν το παρατσούκλι του. Ο οδηγός τής McLaren, μετά από αυτή την στήριξη, ευχαριστεί τους οπαδούς, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter:

Σας ευχαριστώ όλους για τα υπέροχα μηνύματά σας για τον μπαμπά μου. Είναι τόσο ωραίο να βλέπεις ότι είχε αγγίξει τόσους πολλούς ανθρώπους. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου και θα μου λείψει τόσο πολύ.

Papa, δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο περήφανος αισθάνομαι που μπορώ να σε λέω μπαμπά. Σ’ αγαπάω, Papa Smurf! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου. Αναπαύσου εν Ειρήνη με τους Αγγέλους.

[Πηγή: Jenson Button Twitter]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...