Mercedes-Benz S-Class Coupe, S500 plug-in hybrid και C300 plug-in hybrid μέσα στο έτος

Σχετικά άρθρα

s-class coupe concept

Ο ισχυρός άνδρας της Daimler, Dieter Zetsche από το Detroit όπου βρίσκεται αποκάλυψε πως η S-Class Coupe θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο με τις πωλήσεις της να ξεκινούν μέσα στο τρέχον έτος.

Επίσης μέσα στο 2014 θα βγει στην αγορά η S500 plug-in hybrid, η πιο οικονομική S-Class που έχει κατασκευαστεί ποτέ, με μέση κατανάλωση μόλις 3 λίτρα/100 χλμ και εκπομπές CO2 69 γρ/χλμ.

Τέλος ο Zetsche δήλωσε πως η C-Class θα αποκτήσει και αυτή υβριδική έκδοση, την C300 plug-in hybrid. H C-Class Coupe θα βγει στην αγορά το 2015, με την C-Class Estate να παρουσιάζεται και αυτή εντός του 2014. Σε ότι αφορά τη νέα C63 AMG, θα διατηρήσει το όνομα “C63 AMG” και μηχανικά θα φορά έναν twin-turbo V8 4,0-λίτρων κινητήρα.

[Πηγή: Autocar.co.uk, Caranddriver.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...