O Bernie Ecclestone ίσως αποφύγει τη φυλακή πληρώνοντας 300 εκατ. ευρώ πρόστιμο

Σχετικά άρθρα

Ecclestone

Ο Bernie Ecclestone ίσως τελικά να μην μπει φυλακή για 10 χρόνια, αφού σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Sven Thomas, στο τραπέζι έχει πέσει και η λύση της πληρωμής ενός βαρύτατου προστίμου, ώστε ο ισχυρός άνδρας της Formula 1, ο οποίος έχει παραιτηθεί από τη θέση του επικεφαλή της F1, να γλιτώσει τη φυλάκιση.

Ο Thomas συμπλήρωσε πως η λύση αυτή δεν μπορεί να γίνει προτού ξεκινήσει η δίκη, με εκπρόσωπο του δικαστηρίου του Μονάχου, εκεί όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση, να επιβεβαιώνει την είδηση, λέγοντας πως το γερμανικό δίκαιο δίνει τέτοια δυνατότητα.

Τα χρήματα, τα οποία φημολογούνται κοντά στα 300 εκατ. ευρώ, θα πάνε είτε στο δημόσιο ταμείο του κράτους, είτε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, αν ο εισαγγελέας και ο δικαστής της έδρας, συμφωνήσουν να τιμωρήσουν τελικά τον Bernie με χρηματική ποινή.

[Πηγή: Dailymail]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...