Λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Volkswagen Polo

Σχετικά άρθρα

Volkswagen Polo Facelift 2014 (3)

Στις αρχές της εβδομάδος, η Volkswagen παρουσίασε το ανανεωμένο Polo το οποίο εξωτερικά μπορεί να διαθέτει μικρές αλλαγές, αλλά κάτω από το καπό του συναντάμε νέους κινητήρες.

Τώρα η Volkswagen ανακοίνωσε πως ο 1.000αρης τρικύλινδρος MPI κινητήρας απόδοσης 60 και 75 ίππων έχει 95 Nm ροπής, με την έκδοση με τα 60 άλογα να έχει μέση κατανάλωση 5,7 λίτρα/100 χλμ, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 15,5 δευτερόλεπτα.

Οι 1.2 TSI κινητήρες απόδοσης 90 και 110 ίππων διαθέτουν στον βασικό εξοπλισμό τη τεχνολογία BlueMotion. Η έκδοση με τα 110 άλογα κάνει 0-100 χλμ/ώρα σε 9,3 δευτερόλεπτα με το μοντέλο στη Γερμανία να είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού (Trendline, Confortline και Highline) με αρχική τιμή τις 12.450 ευρώ. Υπάρχουν 3 νέα εξωτερικά χρώματα (Sunset Red, Oryx White και Cornflower Blue), πέντε νέες ζάντες, με το Polo να αποκτά και κάμερα οπισθοπορείας.

Στον βασικό εξοπλισμό το ανανεωμένο Polo εξοπλίζεται με Automatic Post-Collision Braking System που φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο μετά την σύγκρουση ώστε να μειώσει την κινητική ενέργεια του οχήματος και να αποτρέψει μία ενδεχόμενη δεύτερη σύγκρουση. Στον extra εξοπλισμό, βρίσκουμε συστήματα όπως το Driver Alert System, το Front Assist with City Emergency Braking και το Adaptive Cruise Control. Στον κατάλογο των extra υπάρχει και η Sport Select ανάρτηση που προσφέρει δύο ρυθμίσεις για τα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ ενώ το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης προσφέρει πιο ακριβή έλεγχο. Τέλος, η VW εξοπλίζει το Polo με το σύστημα infotainment του Golf που διαθέτει μεταξύ άλλων και οθόνη αφής.

https://www.youtube.com/watch?v=Jw1cY_yIOXs

[Πηγή: Volkswagen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...