6 μήνες αναμονή για μία καινούρια BMW i3 λόγω αυξημένης ζήτησης

Σχετικά άρθρα

p90136110-highres

Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα για την BMW τουλάχιστον όσον αφορά στη δημοτικότητα των μοντέλων του i-brand της. Στα τέλη του προηγούμενου έτους, η Γερμανική εταιρία είχε ανακοινώσει πως έχει πουλήσει αρκετά i8 για να καλύψει την παραγωγή ενός έτους ενώ τώρα, σειρά έχει το i3.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η BMW έχει λάβει περίπου 11.000 παραγγελίες για το μικρό, ηλεκτρικό της όχημα. Η μεγαλύτερη από το αναμενόμενο ζήτηση, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση της παραγωγής στο εργοστάσιο της Λειψίας που με βάση το υπάρχον σχέδιο, θα κατασκευάσει περί τα 10.000 αυτοκίνητα φέτος. Αυτό που κάνει τα νέα ακόμα πιο ευχάριστα για την BMW είναι ότι σύμφωνα με τα στοιχεία τους, το 80% των πωλήσεων του i3 έχουν γίνει από άτομα που ήρθαν από άλλες εταιρίες ή που δεν είχαν αυτοκίνητο προηγουμένως. Το i3 λοιπόν, φέρνει νέους πελάτες για την BMW.

Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, πωλείται στην Ευρώπη από τον Νοέμβριο ενώ θα περάσει τον Ατλαντικό τον Μάιο που μας έρχεται. Οι πωλήσεις στην Κίνα και την Ιαπωνία, θα ξεκινήσουν πιο κοντά στον Ιούνιο. Η ζήτηση που έχει το i3 όμως δεν πρόκειται να έχει αντίκτυπο στην όποια απόφαση για το τρίτο μοντέλο του i-brand, όπως διάβασες προ μερικών ημερών.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...