Audi RS7 Sportback by Pretos

Σχετικά άρθρα

Audi RS7 Sportback by Pretos.de

Παρότι το Audi RS7 Sportback δεν είναι η πρώτη επιλογή των βελτιωτών όταν σκέφτονται για το επόμενο project τους, η PRETOS ετοίμασε και μας παρουσιάζει την δική της εκδοχή.

Audi RS7 Sportback by Pretos.de

Το kit της PRETOS, περιλαμβάνει κυρίως αλλαγές στην καμπίνα των επιβατών. Σε γενικές γραμμές, κυριαρχεί το καλής ποιότητας μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές για αντίθεση και το άφθονο carbon. Νέο είναι το τιμόνι καθώς και το ο πίνακας οργάνων. Όσον αφορά στο εξωτερικό, οι μοναδικές “τροποποιήσεις” είναι τα ανθρακονημάτινα καλύμματα των καθρεπτών και η επίσης ανθρακονημάτινη αεροτομή.

Κατά τα άλλα, το Audi RS7 Sportback by PRETOS είναι απολύτως εργοστασιακό. Αυτό σημαίνει πως ο twin-turbo V8 των 4 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 560 άλογα και 700 Nm ροπής και να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και σύστημα τετρακίνησης.

[Πηγή: PRETOS]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...