Το Ford Ka Concept 4-door είναι ο (ελαφρώς) μεγαλύτερος, (ελαφρώς) ομορφότερος αδερφός του Figo Sedan Concept

Σχετικά άρθρα

Ford-Ka-Concept-4-Door-5[2]

Ελάχιστα μετά την αποκάλυψη του Ford Figo Sedan Concept στην Ινδία, η Αμερικανική εταιρία, αποκάλυψε και ένα παρόμοιο πρωτότυπο στη Βραζιλία, το Ka Concept 4-door.

Τα δύο αυτοκίνητα, είναι πρακτικά πανομοιότυπα αλλά διαφέρουν στο μήκος και σε μερικές ακόμα λεπτομέρειες. Το Figo Sedan είναι λίγο μικρότερο από το Ka Concept 4-door επειδή η Ford ήθελε οπωσδήποτε να συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των μικρότερων από τα 4 μέτρα αυτοκινήτων. Άρα, το Ka Concept 4-door έχει μεγαλύτερο χώρο αποσκευών από τον sedan “αδερφό” του και ίσως να είναι και λίγο ομορφότερο (ταπεινή μου άποψη).

Κατά τα άλλα, το εσωτερικό έχει μερικούς επιπλέον χώρους για μικροαντικείμενα καθώς και την MyFord Dock τεχνολογία που επιτρέπει στους επιβάτες να χρησιμοποιούν, να αποθηκεύουν και να φορτίζουν συσκευές όπως κινητά τηλέφωνα και MP3 players ενώ παράλληλα τα ενσωματώνουν στο σύστημα του αυτοκινήτου.

Να θυμίσω πως το Ford Ka Sedan είναι σχεδόν έτοιμο να περάσει στην παραγωγή με ελάχιστες αλλαγές σε σύγκριση με το concept.

[Πηγή: Ford]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...