Το BMW i3 ήρθε στην Ελλάδα

Σχετικά άρθρα

BMW i3 Greek Presentation (5)

Η BMW σε μια ειδική εκδήλωση στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, παρουσίασε το i3 για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους. Στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου παρευρέθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης για να γνωρίσουν από κοντά το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της BMW.

Ο Σπύρος Φίλιππας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Hellas καλωσόρισε τους καλεσμένους, ενώ κατά διάρκεια του λόγου του τόνισε την επαναστατική φιλοσοφία που το BMW i3 πρεσβεύει. Επιπρόσθετα, ο κύριος Φίλιππας αναφέρθηκε στις βιώσιμες μεθόδους παραγωγής του αυτοκινήτου, στα καινοτόμα υλικά και στα συστήματα κίνησης που το BMW i3 ενσωματώνει, καθώς και στην πρωτοβουλία της BMW για την έναρξη της βιώσιμης μελλοντικής μετακίνησης στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, μαζί με τον κύριο Gerald Krainer, Head του BMW i Project για τη Νοτιο-ανατολική Ευρώπη, αποκάλυψαν το καινοτόμο ηλεκτρικό μοντέλο στους καλεσμένους.

Το BMW i3 αναμένεται στην ελληνική αγορά το Νοέμβριο με τιμή €36.150, θα πωλείται μόνο από την BMW Σπανός και εμείς το έχουμε πάρει ήδη μια πρώτη γεύση απ’αυτό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...