Επιβεβαιώθηκε πως μέρος της παραγωγής του Range Rover Evoque θα μεταφερθεί στην Ινδία

Σχετικά άρθρα

Range-Rover-Evoque-Dynamic

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ινδία, επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι μέρος της παραγωγής του Range Rover Evoque θα μεταφερθεί στην Ινδία. Εκεί ήδη κατασκευάζονται οι Jaguar XF, Jaguar XJ και Land Rover Freelander.

Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει, ο βασικός λόγος για τη μεταφορά της παραγωγής του Evoque και έξω από την Αγγλία είναι η σημαντική μείωση των φόρων σε κάθε αυτοκίνητο που πωλείται. Όπως έχουν τώρα τα πράγματα, τα Evoques που κατασκευάζονται στην Αγγλία και πωλούνται στην Ινδία, φορολογούνται περίπου στο 170% της αρχικής τους αξίας! Δεν θέλει να είσαι ιδιοφυία στις οικονομικές επιστήμες για να δεις το όφελος της εγχώριας παραγωγής.

Επιπλέον, η Jaguar-Land Rover γνωρίζει πρωτοφανή απήχηση στην Ινδία, όντας η ταχύτερη αναπτυσσόμενη πολυτελής μάρκα εκεί! Φυσικά οι πωλήσεις της υστερούν συγκρινόμενες με αυτές των Audi, BMW και Mercedes αλλά η άνοδος που σημειώνει σε μηνιαία βάση είναι εντυπωσιακή.

[Πηγή: Autocar India]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...