Στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει η Alpina την B4 Bi-Turbo Cabrio

Σχετικά άρθρα

Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio

Με μία teaser φωτογραφία και δύο γραμμές στη σελίδα της στο Facebook, η Alpina ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει την B4 Bi-Turbo Cabrio στην έκθεση της Γενεύης.

Στην ουσία, πρόκειται για το αυτοκίνητο που θα προέκυπτε αν με κάποιον τρόπο ζευγάρωνες την BMW 4-Series Convertible με την Alpina B4 Bi-Turbo Coupe που είδαμε στην έκθεση του Τόκιο. Το bodykit, όπως συνηθίζει άλλωστε ο βελτιωτής, είναι διακριτικό και καλαίσθητο, στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης και το πακέτο συμπληρώνουν οι χαρακτηριστικές, πολυάκτινες ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών.

Όπως και στο εξωτερικό, έτσι και στο εσωτερικό, η Alpina δεν άλλαξε πολλά πράγματα. Η B4 Bi-Turbo Cabrio είναι εξοπλισμένη με θερμαινόμενα, δερμάτινα sport καθίσματα, νέο τιμόνι και μαρσπιέ με το λογότυπο της εταιρίας.

Κάτω από το καπό, βρίσκεται ο γνωστός twin-turbo, εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 3 λίτρων που αποδίδει 410 άλογα και 600 Nm ροπής ο οποίος συνδυάζεται με το επίσης γνωστό 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Το αυτοκίνητο επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 4.5 δευτερόλεπτα και συνεχίζει μέχρι την τελική των 301km/h. Όσον αφορά στην κατανάλωση, η Alpina λέει πως στον μικτό κύκλο, η B4 Bi-Turbo Cabrio καταναλώνει 8 λίτρα καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πωλήσεις της Alpina B4 Bi-Turbo Cabrio θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2014 με τιμή που –σύμφωνα με πληροφορίες- θα ξεκινά από τις 74.800€.

[Πηγή: Alpina via Facebook]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BMW i5 στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Η BMW i5 δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα 73 χλμ/ώρα. Το...

BMW XM by AC Schnitzer

Η AC Schnitzer μας δείχνει την πρόταση της για την BMW XΜ. Τοποθετεί ζάντες 23" και χαμηλότερη ανάρτηση κατά 2 - 2,5 εκατοστά, αποστάτες...

BMW Vision Neue Klasse X concept

Μετά τις διαρροές, η BMW αποκάλυψε σήμερα το Vision Neue Klasse X concept, ήτοι ένα νέο Vision όχημα που προσφέρει μια πρόγευση της Neue...
Autoblog.gr