Επίσημο: Ο Felipe Nasr στη Williams

Σχετικά άρθρα

Felipe Nasr Williams-Bahrain Test

Η Williams επιβεβαίωσε σήμερα την συμφωνία της με τον Felipe Nasr, ανακοινώνοντας πως ο νεαρός Βραζιλιάνος θα είναι ο επίσημος, τρίτος οδηγός της ομάδας. Το όνειρο του 21-χρονου φαίνεται να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, αφού σήμερα η Βρετανική ομάδα τον χρησιμοποίησε στις δοκιμές του Bahrain.

Ο ρόλος του στην ομάδα θα είναι τελείως διαφορετικός από αυτόν της Susie Wolff, αφού η νεαρή πιλότος θα έχει περισσότερες ευθύνες και δουλειά στο εργοστάσιο και στον εξομοιωτή, ενώ ο Nasr είναι καθαρά οδηγός αγώνων. Ο ρόλος του περιλαμβάνει πολλά περισσότερα χιλιόμετρα στη πίστα, ενώ θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να αντικαταστήσει έναν από τους βασικούς οδηγούς της ομάδας. Ο Felipe Nasr δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Williams. Έχουν μεγάλη ιστορία στο άθλημα και μερικοί από τους καλύτερους Βραζιλιάνους οδηγούς έχουν οδηγήσει σε αυτή την ομάδα. Είναι τιμή μου να είμαι ανάμεσα σ ονόματα όπως ο Piquet, ο Senna και ο Massa.

Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα να κάνω το επόμενο βήμα στη καριέρα μου και ανυπομονώ να βρεθώ πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου της Formula 1, τώρα στο Bahrain.

Με χορηγούς όπως η Banco do Brasil και η Petrobras να συνδέονται με τον Βραζιλιάνο, ο Frank Williams δηλώνει χαρούμενος για το νέο απόκτημα της ομάδας του:

Ο Felipe έχει πολύ καλά αποτελέσματα, στην μέχρι στιγμής καριέρα του και τον παρακολουθούσαμε πολύ στενά. Το να βρίσκουμε νέα ταλέντα και να τους δίνουμε μια ευκαιρία στην κορυφή των μηχανοκίνητων σπορ, είναι κάτι που κάνουμε καλά, εδώ στη Williams.

Δίνοντάς του την ευκαιρία να οδηγήσει σε 5 ελεύθερα δοκιμαστικά, κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, είμαι σίγουρος πως θα έχει κάθε ευκαιρία για να μας δείξει τις δυνατότητές του. Είμαι σίγουρος πως θα είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη στην ομάδα των οδηγών μας.

[Πηγή: GMM, Williams]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα