Από τον Ιούνιο θα είναι διαθέσιμη η Alfa Romeo 4C στις Η.Π.Α. μέσω των εκθέσεων της Maserati

Σχετικά άρθρα

AR_1884

Ο CEO της Fiat-Chrysler, Sergio Marchionne, ανακοίνωσε και επίσημα πως η Alfa Romeo 4C, θα φτάσει στις εκθέσεις των Η.Π.Α. μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Απλά δεν θα φτάσει στις εκθέσεις της Alfa Romeo… Η 4C θα πωλείται μόνο μέσω του δικτύου της Maserati και επιλεγμένων εκθέσεων της Fiat.

Περιττό να αναφέρω πως η απόφαση αυτή της ηγεσίας της εταιρίας, έχει προκαλέσει την εντονότατη αντίδραση των αντιπροσώπων της Fiat στη χώρα. Παρότι το ποιος θα πουλάει την 4C θα αποφασίζεται με αξιοκρατικά κριτήρια (δηλαδή οι εκθέσεις με τις περισσότερες πωλήσεις), οι αντιπρόσωποι της Ιταλικής εταιρίας, κατασκεύασαν τις εκθέσεις με την υπόσχεση πως θα πουλάνε και Alfa Romeo. Εκτός του ότι η επιστροφή της φίρμας στην Αμερική έχει καθυστερήσει σχεδόν δύο χρόνια και θα γίνει με ένα μόλις μοντέλο, τώρα οι ίδιοι άνθρωποι μαθαίνουν πως κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα μπορούν να κάνουν παραγγελίες!

Όπως και να έχει, η Fiat περιμένει να πουλήσει λιγότερες από 500 Alfa Romeo 4C στις Η.Π.Α. το 2014 ενώ για το 2015, υπολογίζει πως η ζήτηση θα εκτοξευθεί και θα πουλήσει περίπου 8.400 αυτοκίνητα. Στόχος της Fiat, είναι να πωλούνται 28.000 Alfa Romeo στις Η.Π.Α. το 2016 αφού φυσικά θα έχουν προστεθεί επιπλέον μοντέλα στην γκάμα.

[Πηγή: Detroit News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...