Δύο παγκόσμιες πρεμιέρες για την Maserati στη Γενεύη

Σχετικά άρθρα

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition

Η Maserati επιβεβαίωσε πως στην έκθεση της Γενεύης την Δευτέρα θα παρουσιάσει στο κοινό δύο νέα αυτοκίνητα. Το πρώτο είναι η Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition. Το αυτοκίνητο έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την ανδρική εταιρία ρούχων Ermenegildo Zegna και θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 100 μονάδων.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition

Για το δεύτερο η Maserati το μόνο που κάνει λόγο είναι πως πρόκειται για ένα πολυαναμενόμενο πρωτότυπο με το οποίο θα γιορτάσει τα 100στα της γενέθλια. Μπορεί η Ιταλική εταιρία να μην αναφέρει τίποτα άλλο, αλλά εμείς γνωρίζουμε πως πρόκειται για το GT Concept, το πρωτότυπο που θα βασιστεί το νέο entry-level σπορ αυτοκίνητο που ετοιμάζει και θα τοποθετηθεί απέναντι από τις Jaguar F-Type και Porsche 911. Το πρωτότυπο θα φορά είτε τον V6 twin-turbo κινητήρα 3,0-λίτρων απόδοσης 410 ίππων, είτε τον V8 3,8-λίτρων twin-turbo απόδοσης 530 ίππων.

Maserati Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition

Η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου, η οποία θα ονομαστεί GranSport, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016 και θα κατασκευαστεί πάνω στην κοντή έκδοση της πλατφόρμας που χρησιμοποιούν τα Ghibli και Quattroporte. Αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 80.000 ευρώ.

[Πηγή: Maserati]

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

TWO WORLDWIDE PREMIERES FOR MASERATI AT THE GENEVA MOTOR SHOW

The 84th Geneva Motor Show will see two Maserati worldwide premieres. The first is the debut of the Quattroporte Ermenegildo Zegna Limited Edition, developed from the concept car presented at the Frankfurt Motor Show in September of 2013.

This elegant model will be produced in 100 units, one for each of the years of life of Maserati. The second premiere is the much anticipated concept car that will give a nod to the style of Maseratis of the next 100 years. Both unveilings will take place during the Maserati Press Conference at 9:00am on March 4, 2014.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Maserati GranCabrio Folgore

Την ηλεκτρική Folgore έκδοση της νέας GranCabrio παρουσίασε σήμερα η Maserati. Το αυτοκίνητο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 761 ίππων με 1.350 Nm ροπής,...