Video: Top Gear S21E05

Σχετικά άρθρα

Top Gear S21E05 2

To 5o επεισόδιο του  Top Gear προβλήθηκε προ ωρών από το BBC. Πρόκειται για το τελευταίο “κανονικό” επεισόδιο της 21ης σεζόν του Top Gear, αφού στα επόμενα δύο επεισόδια που θα ακολουθήσουν, θα δούμε το ταξίδι που έκαναν οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May στην ΝοτιοΑναταλική Ασία, όπου οδήγησαν παλιά σκουριασμένα φορτηγά σε μια διαδρομή από την Ταϊλάνδη στην Μιανμάρ. Τα συγκεκριμένα επεισόδια θα είναι τα ειδικά επεισόδια τα οποία αντικαθιστούν το ειδικό “χριστουγεννιάτικο” επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τον Richard Hammond να οδηγεί την Porsche 918 Spyder και να διερωτάται αν είναι γρηγορότερη από την McLaren P1. ενώ ο Jeremy Clarkson σύγκρινε το VW Golf GTI με την BMW M135i και την Mercedes A45 AMG. Τέλος ο May μαζί με τον Clarkson ένωσαν τις δυνάμεις του και δημιούργησαν ένα σποτάκι με το οποίο θέλησαν να ενημερώσουν το κοινό για την ασφαλή ποδηλασία.

Πίσω από το τιμόνι του The Reasonably Priced Car, βρέθηκε το αστέρι του Breaking Bad και πρωταγωνιστής της ταινίας Need for Speed, Aaron Paul (aka Jesse Pinkman).

[Πηγή: BBC | Via: Streetfire]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr