Η Renault υπόσχεται κι άλλα “αντισυμβατικά” αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

captur

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τα μικρά αυτοκίνητα της Renault, Benoit Bochard, η Γαλλική εταιρία δεν θα συμβιβάζεται με τα συμβατικά σχεδιαστικά κριτήρια για τα επόμενα μοντέλα της.

Μετά την παρουσίαση των τολμηρών σχεδιαστικά, Clio και Captur και τις θετικές κριτικές που πήραν από κοινό και εκπροσώπους του ειδικού τύπου, η Renault μέσω του Bochard υπόσχεται πως θα προκαλέσει τις κοινώς αποδεκτές σχεδιαστικές οδηγίες. Για παράδειγμα, o Bochard έδωσε το επερχόμενο Espace που σύμφωνα με τα λεγόμενα του θα συνδυάζει τον σχεδιασμό ενός crossover με την πρακτικότητα ενός MPV ενώ συνέχισε λέγοντας πως η επόμενη γενιά του Renault Scenic θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Δεν θέλουμε να κάνουμε σχέδια που θα μιμούνται την κληρονομιά μας αλλά θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτήν και σε ότι εκπροσωπούν τα designs του παρελθόντος. Η κληρονομιά μας, μας θυμίζει ευχάριστες αναμνήσεις και θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να κατευθυνθούμε εκεί που θέλουμε να πάμε.

Στο ίδιο περίπου πνεύμα, ο Bochard έκλεισε τονίζοντας πως η εταιρία δεν πρόκειται να αναβιώσει χαρακτηριστικά αυτοκίνητα του παρελθόντος της.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...