Η Citroen θα εγκαινιάσει πρόγραμμα leasing “Πληρώνεις όσο Οδηγείς” στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

d4n35881

Η Citroen θέλει να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής στην Ευρώπη που θα προσφέρει ένα πρόγραμμα “pay-per-use” για το C4 Cactus, όταν αυτό λανσαριστεί στην αγορά.

Το pay-per-use πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μία μηνιαία συνδρομή και μία επιπλέον χρέωση που θα εξαρτάται από τα χιλιόμετρα που διανύθηκαν από τον οδηγό μέσα στον μήνα.

Δήλωσε ο CEO της Citroen, Frederic Banzet. Σύμφωνα με την περιγραφή του Banzet, ο πελάτης θα πληρώνει την μηνιαία συνδρομή (μερικές εκατοντάδες ευρώ) συν την χρέωση που θα του εξασφαλίζει έναν x αριθμό χιλιομέτρων. Αν ο οδηγός υπερβεί αυτά τα χιλιόμετρα, η χρέωση των χιλιομέτρων για τον επόμενο μήνα αυξάνεται. Αν οδηγήσει λιγότερο από τα x χιλιόμετρα, η χρέωση πέφτει.

Ένα πρόγραμμα στα πλαίσια που το περιέγραψε ο CEO θα αποτελέσει πρωτοτυπία για την Ευρώπη αφού τα περισσότερα leasing προγράμματα, χρεώνουν τους πελάτες για τα επιπλέον χιλιόμετρα στο τέλος της μίσθωσης με το “πρόστιμο” να είναι συνήθως μερικές χιλιάδες ευρώ. Το πλεονέκτημα του προγράμματος της Citroen είναι ότι αποφεύγονται οι τεράστιες χρεώσεις στο τέλος και ότι ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τις αποστάσεις που διανύει με βάση το πόσο πλήρωσε τον προηγούμενο μήνα. Εκτός αυτού του προγράμματος, η Citroen θέλει να προσφέρει στους πελάτες με leasing μία flat μηνιαία συνδρομή που θα περιλαμβάνει τα πάντα, κάτι που κάποιοι κατασκευαστές ήδη κάνουν αλλά όχι η Γαλλική εταιρία.

[Πηγή: Automotive News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...