Video: F1 και Turbo. Πώς ξεκίνησε αυτή η σχέση!

Σχετικά άρθρα

eclate_moteur_vi

Το πρωτάθλημα του 2014 ξεκινά σε λίγες ώρες και οι αλλαγές που έχουν γίνει φέτος στα μονοθέσια είναι πολλές και μεγάλες ταυτόχρονα, ίσως οι πιο επαναστατικές στην ιστορία του αθλήματος. Η κυριότερη, όπως ξέρουμε, αλλαγή είναι αυτή των κινητήρων οι οποίοι από V8 γίνονται V6 Turbo.

Η τοποθέτηση turbo στους κινητήρες της F1 δεν είναι κάτι καινούριο, καθώς αυτό είχε εμφανιστεί στη δεκαετία του ’80. Φέτος, όμως, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια για να δημιουργήσει μία νέα εποχή, μία εποχή διαφορετική σε τεχνολογία κινητήρων, αλλά και σε ήχο. Οι κινητήρες turbo στα συμβατικά αυτοκίνητα είναι αρκετά διαδεδομένοι και επιστρέφουν φέτος έχοντας βέβαια τη βοήθεια του ERS.

Τι είναι αλήθεια turbo; Πώς χρησιμοποιείται σε ένα κινητήρα F1; Τα δύο ερωτήματα αυτά πρέπει να τα λύσεις και θα τα λύσεις αν παρακολουθήσεις το παρακάτω αφιέρωμα από τη πρώτη εφαρμογή του στη Formula 1.

http://www.youtube.com/watch?v=7obqh6QDu2Y

Η νέα εποχή της F1 έρχεται σε λίγες ώρες… Ετοιμάσου!

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...