Spy Video: Volkswagen Golf GTI Club Sport στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Hardcore Golf Nurburgring

Μετά τις πρώτες spy φωτογραφίες που έκαναν την εμφάνιση τους την προηγούμενη εβδομάδα, ήρθε η ώρα να δούμε το Volkswagen Golf GTI Club Sport και σε video.

Ακόμα δεν ξέρουμε ποια είναι η ιστορία αυτού του ειδικού Golf GTI αλλά οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Άλλοι λένε πως πρόκειται για μία ισχυρότερη και ελαφρύτερη έκδοση του Golf GTI με όνομα Club Sport. Άλλοι πάλι, πως βλέπουμε μία επετειακή έκδοση για τη συμπλήρωση των 40 ετών ζωής του Volkswagen Golf. Τέλος, υπάρχουν και αυτοί που λένε πως είναι το Golf R Evo που ασχέτως με το αν θα έχει δυνατότερο (ή ακόμα και διαφορετικό) κινητήρα, θα ξεχωρίζει όντας σκληροπυρηνικό, χωρίς πίσω καθίσματα, με carbon οροφή, ελαφρύτερα panels κλπ.

Ότι και να είναι, ξεχωρίζει. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί είτε στην έκθεση του Πεκίνου τον Απρίλιο, είτε στο Worthersee Tuning Festival τον Μάιο. Περιμένουμε με αγωνία!

[Πηγή: Youtube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...

Οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volkswagen Tiguan στην Ελλάδα, με το αυτοκίνητο να ξεκινά από τις 34.300 ευρώ και να προσφέρεται με τον 1.5...