Κάπως έτσι θα έμοιαζε η έκδοση παραγωγής του Chevrolet Code 130R [Rendering]

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Code Coupe2

Όταν στην έκθεση του Detroit το 2012 η Chevrolet μας παρουσίασε το άκρως άγριο και επιθετικό Code 130R Concept, όλοι αναθαρρήσαμε ότι η GM σκέφτεται έναν ανταγωνιστή των Toyota GT86/Scion FR-S/Subaru BRZ.

Μέχρι και ο πρόεδρος της General Motors Βόρειας Αμερικής, Mark Reuss, έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι θα ήθελε η εταιρία να προσφέρει ένα προσιτό πισωκίνητο σπορ αυτοκίνητο, αλλά ακόμα, δύο χρόνια μετά, δεν έχουμε κάποιο νέο.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον γνωστό για τα photoshop renders X-Tomi να μας δείξει πως θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση παραγωγής του μικρού αμερικάνικου coupe.

Μηχανικά, θεωρητικά μιλώντας πάντα, θα μπορούσε να βασίζεται πάνω σε μια κοντύτερη έκδοση της πλατφόρμας του ATS, ενώ από θέμα κινητήρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιο υπετροφοδοτούμενο μοτέρ της Opel.

Τι λες, πως σου φαίνεται σαν υλοποίηση;

[Πηγή: X-Tomi Design]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Έτσι θα είναι το νέο Fiat Panda

Έχοντας διαρρεύσει φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας του νέου Fiat Panda, αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν το πως θα μοιάζει το νέο μοντέλο. Το αυτοκίνητο θα...
Autoblog.gr